THE DOCK dispune de un spatiu generos pentru a-ti putea rezerva orice eveniment exact asa cum iti doresti. Este suficient sa ne spui tipul evenimentului, iar noi ne vom preocupa sa realizam totul intr-un mod care iti va depasi asteptarile.

0743680336 / contact@thedock.ro

  • Eveniment lansare produs
  • Evenimente Craciun
  • Evenimente Corporate
  • Evenimente Anul Nou
  • Aniversare
  • Alte ocazii speciale
Eveniment privat restaurant THE DOCK Piata Unirii Bucuresti

Cina Romantica

Iti doresti o atmosfera linistita in care sa petreci timp alaturi de o persoana draga oferindu-i o seara speciala. De aceea noi ne vom ocupa sa iti duci scopul la bun sfarsit. Pe terasa cu o priveliste de neuitat sau inautru, te asiguram ca nu vei uita aceasta ocazie.

Evenimente medii

Vrei sa sarbatoresti un eveniment special impreuna cu cei mai apropiati prieteni si vrei sa le oferi o experienta cu totul speciala. THE DOCK este locul unde poti sa faci asta. Cu spatiul necesar, un meniu deosebit si o atmosfera prietenoasa, vei reusi sa ai alaturi de tine cei mai apropiati oameni, alaturi de care vei sarbatori orice vrei tu intr-un cadru cu totul special.

Eveniment privat restaurant THE DOCK Piata Unirii Bucuresti
Eveniment privat restaurant THE DOCK Piata Unirii Bucuresti

Evenimente mari

Vrei o petrecere de Craciun, de Anul Nou sau pur si simplu vrei sa sarbatoresti ceva alaturi de toti cunoscutii tai. THE DOCK vine in intampinarea ta cu armele necesare: spatiul, experienta culinara si atmosfera. Gandeste-te doar la distractie, noi venim cu restul.

made with SquareIT